0212 563 5943

0533 713 4907

Çin Vizesi Acentesi

Çin Vizesi Acentesi

Çin vizesi yaklaşık olarak 10 günde çıkan bir işlemdir. Ekspres Çin hizmetinden yararlanarak vizenizi daha kısa sürede de çıkartabilirsiniz. Büyük için ekstra ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çin vizesi alırken Çin Konsolosluklarının yetkilendirdiği seyahat acentelerinden de destek alabilirsiniz.

Vize İşlemleri

Vize alırken yurtdışına ne amaçla gideceğinizin önemi büyüktür. İş icabı, kısa süreli gezinti, çalışmak ya da öğrenci olarak gitmek için gerekli evrak listesi farklılık göstermektedir. Vize işlemlerinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için seyahat acentelerini tercih edebilirsiniz. Uçak biletinizden kalacağınız otele kadar ayarlayabilen seyahat acenteleri gideceğiniz ülkede destek alabileceğiniz birimlere ilişkin de yardımcı olmaktadır. Acenteler aynı zamanda yurtdışı turları düzenleyerek daha ekonomik bir yurtdışı seyahati de sunmaktadır. Şahsi olarak bir yurtdışı turu düzenlerseniz daha yüklü ödemeleri gözden çıkarmanız gerekir. Fakat seyahat acentelerinin düzenlediği turlara katılırsanız daha ekonomik bir turdan yararlanmış sayılırsınız.

Çin Halk Cumhuriyeti Vize İşlemleri

Vize almak için yapacağınız tek şey seyahat acenteleri ile muhatap olmaktır. Bu acenteler daha hızlı bir şekilde vize çıkarma hizmeti vermektedir. Vizenin son durumu hakkında da bilgi sahibi olabilirler. Çin Konsolosluğundan yetkilendirilen bu seyahat acenteleri sizin yerinize başvurunuzu yapıp gerekli hizmetlerden sizi yararlandırmaktadır. Uçak bileti otel rezervasyonu ya da ticari fuarlarda ziyaretçi olarak katılmanızı seyahat acenteleri kısa sürede ayarlayabilmektedir. Bu konuda gerekli bilgi ve deneyime sahip olan acenteler ihtiyacınız olan vizeyi kısa sürede tamamlamaktadır. İstanbul ve Ankara’da bulunan Çin Konsolosluğuna gönderilen evraklarınız maksimum 30 iş gününde sonuçlanmaktadır. Vize işlemlerinde usulüne uygun evrakları tastamam sizden alan seyahat acenteleri sorun çıkmadan işlemlerinizi sizin yerinize yürütmektedir. Kişinin sahip olduğu pasaporta göre bazı girişlerde vizeye bile gerek kalmaz. Devlet memurları, hususi pasaport ve diplomatik pasaporta sahip olan kişiler vizesi Çin Halk Cumhuriyeti’nde 30 gün kalabilirler. Tercih edeceğiniz seyahat acentelerinin bu konularda bilgili olması gerekir. İşlerinizin sorunsuz ve kısa sürede tamamlanabilmesi için seyahat acentelerinin güvenirliğinden emin olmanız gerekir. Sizden talep edeceği her ücretin karşılığının ne olduğunu size doğru bir şekilde açıklamalıdırlar.

Bunu Paylaş

Yorumlar